• Foto 1
  • Foto 2
  • Foto 1
  • Foto 2
  • Foto 2
  • Foto 2

Wie ben ik

Ik ben Jeroen Stalenberg.

#1972 #man #vader van 2 zoons #Jesse #Fedde #fotograaf #humor #relaxed #meegaand

Ik ben freelance fotograaf die naast zijn reguliere baan in de installatie techniek fotografie opdrachten uitvoert. De opdrachten zijn erg divers en lopen uiteen van toneelfotografie, tot portretten en bruiloftsfotografie. Ik kom sinds de laatste bruiloften er toch steeds meer achter dat dit toch wel de leukste en meest eervolle manier van fotograferen is. Het vastleggen van de mooiste dag van een stel, met alle emoties, gezelligheid en liefde maakt dit ook voor mij een speciale dag om vast te mogen leggen.

Wat zit er in mijn fototas:

Een fullframe camerabody, de Nikon D750, een backup camerabody van Nikon.
Lichtsterke lenzen, zoals oa. de Nikon 24-70 2.8, de Nikon 70-200 2.8 en de 35mm 1.8 en de 50mm 1.4. Een aantal reportage flitsers van Nikon, lampenset, reflectieschermen en natuurlijk een big smile !


Werkwijze Algemeen

Ik leg je graag kort uit wat mijn manier van werken is. Klik hiervoor op onderstaand onderwerp.

trouwen

Jullie gaan trouwen...?! Helemaal super, maar dan wil je natuurlijk ook graag foto's van jullie mooiste dag hebben. Mijn manier van werken is onzichtbaar en journalistiek te noemen. Weinig echt poseer werk en voornamelijk de mooiste dag van jullie leven met een vleugje humor vastleggen. Zou je meer willen weten over de manier van werken kijk dan naar het hoofstuk op de deze pagina "Werkwijze bruiloftsfotografie."

Bekijk portfolio

Toneel fotografie is ook een van de vele super leuke manieren om met fotografie bezig te zijn. Daarom fotografeer ik graag als vaste fotograaf voor diverse toneelverenigingen de voorstellingen, repetities en publicatiefoto's.
De werkwijze is ongeveer hetzelfde als bij bruiloften, het toneelstuk onzichtbaar vastleggen, zoals het gebeurd maar dan zonder flitser en met lichtsterke objectieven.

Bekijk portfolio

Het maken van portretten is ook te gek om te doen. Van (grote) families tot bedrijfsportretten voor websites of LinkedIn....
Wil je hier meer informatie over hebben, dan kom ik graag eens vrijblijvend langs om e.e.a. eens te bespreken.

Bekijk portfolio

Werkwijze bruiloftsfotografie

details

De eerste stap is gezet, jullie hebben contact met mij gezocht, maar hoe gaat het nu verder in zijn werk ?
Ik wil daarom graag eerst, geheel vrijblijvend, een kennismakingsgesprek met jullie hebben.
Dan kunnen we samen eens aftasten en bespreken wat jullie wensen nu precies zijn. Ik zal jullie diverse voorbeelden laten zien, zodat jullie een goed beeld hebben wat mijn stijl ongeveer is.
Na dit kennismakingsgesprek zal ik jullie een offerte per mail aanbieden, zodat jullie er rustig over na kunnen denken.

Nadat ik op de aangeboden offerte van jullie een akkoord heb mogen ontvangen, zal ik de gewenste trouwdatum vastleggen in mijn agenda. Dan weten jullie in ieder geval zeker dat de fotograaf alvast geregeld is.
In ieder geval alvast bedankt voor jullie vertrouwen....

Een paar weken voordat de trouwdatum nadert, zal ik nog contact met jullie opnemen om een afspraak te maken om de laatste wensen en de planning van jullie trouwdag door te nemen.
Dan weet iedereen wat de verwachtingen van elkaar zijn en kunnen de laatste voorbereidingen afgerond worden. Ik zal de definitieve trouwlocaties nog even bezoeken om de sfeer alvast te proeven, zodat ik weet waar jullie de mooiste dag gaan beleven.

De trouwdag ! Spannend voor jullie, daarom zal ik op tijd op de gewenste locatie aanwezig zijn. Ik kan dan alvast een start gaan maken met het fotograferen van bijv. de bruid of het aankleden van de bruidegom.
De dag verloopt natuurlijk zoals verwacht en nadat mijn tijd erop zit, neem ik afscheid van jullie en ga alvast een selectie maken van foto's op mijn kantoor.

Als alle foto's dubbel zijn veilig gesteld ga ik met het selecteren aan de slag. Ik stuur dezelfde avond of uiterlijk de volgende dag een paar foto's op, zodat deze gedeeld kunnen worden op social media.
Na het selecteren en bewerken, ontvangen jullie volgens afspraak binnen een maand een mooie verpakte USB stick met alle foto's erop. Ik zorg ervoor dat jullie foto's ook op een afgeschermde website terecht komen, waarvan jullie de inlog gegevens per mail toegezonden krijgen.
De website met foto's is alleen voor diegene toegankelijk die van jullie de inlog gegevens hebben gekregen. Als de tijd het toelaat zorg ik ook voor een kort filmpje van 5 minuten, met een aantal foto's, om even snel aan visite te kunnen laten zien.

Bekijk portfolio


Laatste opdrachten